Pianoles Zangles in Amsterdam Noord

Piano Studio “Allegro” Zaandam/Oostzaan

Mooi Piano spelen , zangles een droom?

Deze lessen zijn voor beginners en gevorderden.
Kristina PianoSchool. Prof. Piano Studio “Allegro”.

Beginners
Als iemand nog geheel vanaf de grond met pianospelen wil beginnen, kan dat al vanaf 4 jaar.
Vele volwassenen hebben al ontdekt dat, al ben je wat ouder, je toch nog zeer goed piano kan leren spelen.

Gevorderden
Is iemand gevorderd dan wordt bij de eerste kennismaking eerst onderzocht wat de muzikale kwaliteiten van de leerling zijn en wat hij of zij graag zou willen. In alle stijlen wordt er lesgegeven: klassiek, jazz, pop, musical- en filmmuziek. In overleg wordt vervolgens een plan gemaakt. In de les zal steeds aandacht besteed worden aan stijlbewust spelen.

Inhoud van de pianoles

Van het begin af aan wordt de leerling duidelijk gemaakt dat het gehoor zeer belangrijk is bij het spelen op een instrument. Hoe beter je je de klank kan voorstellen, hoe beter en gemakkelijker je speelt. Natuurlijk kan dit niet zonder een goede pianotechniek. Die wordt ontwikkeld vanuit de voor de leerling de meest natuurlijke houding en ontspanning. Bovendien wordt alle theoretische kennis, die nodig is om de muziek, die op de lessenaar staat goed te kunnen begrijpen en dus ook te kunnen spelen, in de les aangeboden. In de les wordt ook veel aandacht besteed aan hoe je moet studeren. Het mag niet gebeuren dat een leerling thuis eigenlijk niet weet hoe hij verder moet.

Zangles

Pianoles Zangles als Music Appreciation (dit is een muzieklesmethode waarbij spelen niet per se noodzakelijk is). Pianoles en Music Appreciation zijn uitstekend te combineren, maar kunnen ook los worden gevolgd. Belangrijk is dat er alle ruimte is voor jouw wensen en verwachtingen.

Pianoles Zangles in Amsterdam Noord.
Tel.06-84657739
Welkom op mijn www.privepianoles.nl