Pianoles Zangles in Landsmeer

Piano Studio “Allegro” Zaandam/Oostzaan

Mooi Piano spelen, Zangles een droom? Ook u leert het!
De piano is al eeuwenlang een populair instrument. Of men nu klassiek speelt of jazz, soul of blues. Het kan allemaal op de piano. Heeft u ook al altijd piano willen spelen?

Dan is de Kristina PianoSchool in Landsmeer ideaal voor u! Prof. Piano Studio “Allegro”.
Tel. 06-84657739

Mijn Pianolessen Zangles kenmerken zich door goed en gedegen muziekonderwijs. Ik zorg ervoor dat de leerling een goede opbouw van de lessen krijgt, zowel technisch als muzikaal.
Kristina lessen besteed ik veel aandacht aan de uitvoering van een muziekstuk.
Om een muziekstuk goed te laten klinken is niet alleen een goede techniek maar ook een goed ontwikkeld gehoor nodig. Daarom besteed ik tijdens de lessen veel tijd en energie aan het leren horen van de muzikale aspecten van een muziekstuk.

Zangles

De muziekkeuze is afhankelijk van de smaak en het niveau van de leerling. De muzikale prestatie staat altijd voorop, het is immers de bedoeling dat iedereen op zijn of haar eigen niveau muziek kan maken.
De muziek die je speelt moet je zelf ook leuk vinden.

Als je begint met pianospelen loopt de pianomethode Alfred, Faber, Thomson als rode draad door de lessen. Daarnaast speelt iedereen allerlei andere soorten muziek; klassieke muziek (Beethoven, Mozart, Schumann, Chopin), ritmische muziek (pop, blues, boogie), lichte muziek (licht klassiek of jazz) of moderne muziek. De muziekkeuze wordt in overleg met de leerling bepaald en het inbrengen van eigen ideeën wordt zeer op prijs gesteld.

Het voorspelen, Concerten hoort bij het pianospelen, het is immers leuk andere mensen te horen spelen en om zelf aan andere mensen te laten horen wat je kunt.
Daarom wordt er minimaal een keer per jaar een voorspeelmiddag georganiseerd. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Het meedoen wordt zeer op prijs gesteld maar is niet verplicht.

Pianoles Zangles in Landsmeer.
Welkom op mijn www.privepianoles.nl